HotellBooking.com

Hotell i Milano

Milano finner man i norra Italien och är landets andra största stad, den vackra staden erbjuder mycket arkitektur och shopping i världsklass, och för den som är intresserad – fotboll. Många kända designhus har sin huvudbas placerad i Milano och därför lockar shoppingen i staden många, bland annat går det att hitta Gucci, Dolce & Gabbana, Armani och Prada.

Här finns även en hel del hotell att välja mellan som dessutom passar alla plånböcker, vid bokning av hotell kan det vara värt att fundera på vilka sevärdheter man vill se i Milano och sedan välja ett boende som ligger i lagomt avstånd från det. Stadens mest kända byggnader ligger i dess historiska kärna, den gotiska katedralen Duomo är en av världens största kyrkor och breder ut sig bredvid torget Piazza del Duomos. I närheten finns också operahuset La Scala och gallerian Vittorio Emanuele II, den här kyrkliga gallerian erbjuder mängder av affärer, restauranger och caféer som hela familjen kan njuta av. Mer information om hotell i Milano hittar ni på denna sidan!

Populära hotell i Milano

Ett toppval bland hotell i Milano är The Square Milano Duomo som ligger i stadens hjärta. Hotellet finns i en historisk byggnad med bara 5 minuters promenad från katedralen Duomo, nära operahuset La Scala och dessutom shoppingområdet Vittorio Emanuele. På hotellet finns också en restaurang och bar och kostnadsfritt WiFi, rummen är modernt inredda med luftkonditionering och minibar. Milanos centrala delar passar de resenärer som tycker om att äta god mat, shoppa dyra märkeskläder och dricka en drink på baren. Med en promenad på 15 minuter från hotellet finns den stora stadsparken Parco Sempione och tunnelbanestationen Missori hittas omkring 100 meter bort.

Hotel Principe Di Savoia är ett annat toppval av hotell i Milano och befinner sig 100 meter bort från tåg- och tunnelbanestationen Repubblica. Milanos centralstation är ett passande val av område för de resenärer som tycker om bra kollektivtrafik, katedraler och shopping. Hotellet erbjuder rymliga rum som har en klassisk design med lyxiga möbler och dessutom ett spa på högsta våningen. Rummen är inredda med exklusiva tyger och klassiska möbler i mörkt trä, alla rummen erbjuder också sköna badrockar och tillhörande tofflor till sina gäster. Varje morgon fram till kl. 11.00 serverar restaurangen en amerikansk frukostbuffé och på andra tider går det att avnjuta både italienska klassiker och specialiteter från Milano. Sent på kvällen serveras internationella drinkar i loungebaren och möjligheten finns att använda limousineservice som hotellet erbjuder.

Populära hotell i Rom

För den som tänkte resa runt i Italien och besöka Rom är Tribune Hotel ett toppval bland hotell i staden. Hotellet är belägen centralt i staden med bara 600 meter till den stora parken Villa Borghese och med en promenad på 15 minuter kommer du till Fontana di Trevi och Spanska trappan. Vill du resa längre utanför Rom ligger tunnelbanestationen Barberini bara 850 meter från hotellet. För den som tycker om god mat, sightseeing och stadspromenader är området Area Via Veneto, där hotellet bland annat är placerat, utmärkt. Rummen är modernt inredda med platt-TV, luftkonditionering och vid ankomst erbjuds gratis vatten. Varje dag serverar hotellet en varierad och omfattande frukostbuffé där det bland annat ingår äggröra, bacon, ost och kallskuret serverat med varma drycker och fruktjuice. På hotellet hittar du också ett fitnesscenter och kostnadsfritt WiFi.