Rundresa

Paketresor till Italien

Det finns många reseaktörer som har paketresor till Italien där både hotell och boende ingår.

Några som kan nämnas är Resfeber, Resia, Ticket, Ving, Globetrotter, Apollo, Solfaktor, Solresor och TUI.

Temaresor erbjuder rundresor som tar dig runt på norra Italiens pärlor som Lombardiet och designhuvudstaden Milano till Turin, Genua och Portofino på 8 dagar, Denna rundresan kallas 3 italienska guldkorn.

 

För längre rundresor finns Albatros som erbjuder ett 17 rundresor som varar mellan 4 dagar och 22 dagar.

toscana pilgrimsvandring

Albatros har resor till Toscana, men även rundresor på Sicilien, Sorrento med Amalfikusten och Norditalien. De erbjuder även en populär pilgrimsvandring runt Toscana.

 

 

Planera din egna rundresa

Ett annat alternativ som kräver mer arbete, men kan vara roligare för många, är att planera rundresan själv. Digitalt finns mycket hjälp för att kunna planera hela din rundresa online. Genom italiensevardheter kan du enkelt slussa dig vidare hyrbil, flyg, lägenheterhotell och Camping.

Google Maps hjälper dig få en uppfattning om hur lång tid det tar mellan olika sträckor.

Backpacking Italien

Backpacking i Italien är en fantastisk idé. Landet är full av coola vandrarhem att utforska, billiga destinationer och några pärlor du kommer att beundra hela dagen.

Landets mångfald och skönhet gör det till en av de bästa ställena att backpacka oavsett om du vill se den vackra Amalfikusten, Alperna eller storstäder som Rom eller Milano. Det finns allt du kan tänka dig i ett land och med så många ställen att se, kan du fortsätta där du slutade och komma tillbaka i flera år och upptäcka nya platser i Italien! Det är verkligen ett intressant resmål och ju mer du kliar bort på ytan, ju mer kommer du upptäcka om landet. Kanske är det bästa med Italien att det finns så många dolda pärlor som väntar på att upptäckas!